Jay-Z és a Great Gatsby

Jay-Z és a Great Gatsby

News

Megerősítették a hírt, melyszerint Jay-Z jegyzi majd a The Great Gatsby című film zenéjét, méghozzá a The Bullitts nevű zenekarral együtt. A The Bullitts feje, a zeneíró, filmes és producer Jeymes Samuel árulta el twitterén a dolgot.

„Jay-Z és én egy ideje fáradhatatlanul dolgozunk a klasszikus The Great Gatsby című film zenéjén. Ez túl ász, hogy igaz legyen.”

A filmrajongókat nem érhette meglepetésként ez a hír, elvégre azóta forgott a pletyka, mely szerint Jay-Z jegyzi majd a filmzenét, amióta a The Great Gatsby első trailere megjelent a neten, még tavaly májusban. Ahhoz ugyanis a rendező, Baz Luhrmann Jay-Z és Kanye West közös, Watch The Throne-os dalát, a No Church in the Wildot választotta zenének. A film soundtrackjét ugyan még nem hozták nyilvánosságra, de nemrég az is bejárta a sajtót, hogy Prince és Lady Gaga is ír egy közös dalt a produkcióhoz.

A film idén májusban debütál majd a mozikban, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire és Carey Mulligan főszereplésével. A Nagy Gatsby című F. Scott Fitzgerald regénynek volt már egy filmes adaptációja, az 1974-es verzió szintén a regény címén futott.