Britney Spears újra szingli

Britney Spears újra szingli

News

Britney Spears és menedzsere, Jason Trawick kb. egy éve jártak jegyben, de az énekesnő most úgy döntött, hogy visszaadja Trawicknek a 100 000 dollárt (kb 22 millió forint) érő jegygyűrűt. Britney most az egyszer saját akaratából döntött, és nem külső nyomásra határozott úgy, hogy felbontja az eljegyzést.

És hogy miért döntött így a pophercegnő? Állítólag több oka is volt rá, elsősorban pl. az, hogy a vőlegény ugyan imádta az énekesnő két kisfiát, de saját gyereket nem akart, Brit pedig igenis vágyik még babára. Az is probléma volt még, hogy a férfi túlságosan is beleolvadt a családi ügyekbe. Egyes források szerint Britney azért is neheztelt Trawickre, mert az már sokkal inkább az apjaként viselkedett vele, mintsem egy romantikus-, vagy akár egyenlő társként.

„Britney és Jason már jó ideje külön hálószobában aludtak.” – adta meg a végső magyarázatot egy a családhoz közeli személy.

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy nagyon boldogok együtt, és készek megállapodni, ám nem sokkal karácsony előtt már az volt a pletyka, hogy a menedzserből vőlegénnyé előlépet Trawick az ünnepek után ki akarja hajítani az énekesnőt, és erről a családtagokat értesítette először. Egy esetleges szakítás tehát végülis várható volt, de az, hogy Britney hozza meg a döntést, aki felett még mindig gyámságot gyakorol apja, mindenkit meglepett.

A pár egyébként nem haragban vált el. Britney szóvivője, maga az énekesnő és Trawick is arról számolt be közleményében, hogy a szeretet és a csodálat megmaradt, és közeli barátok maradnak.