Itt a Space Medusa

Itt a Space Medusa

News

A Zagar utolsó lemeze óta öt év telt el, és a srácok most látták elérkezettnek az időt, hogy újra stúdióba vonuljanak. Az első kislemez, ami megjelenik az albumról, a Space Medusa címet kapta, amelyhez kapcsolódóan egy érdekes és izgalmas játék is elindult a facebookon.

Az alkalmazás lényege, hogy minden facebook felhasználó, aki bekapcsolódik a játékba, választhat magának egy adott hangsávon egy pici taktust, ami az övé lesz. Így apránként, szépen lassan, összeáll az egész szám és mire minden apró résznek saját tulajdonosa lesz, meghallgathatóvá válik az egész.

A játéknak tétje is van, hiszen a résztvevők között valóban értékes ajándékokat sorsolnak ki. A fődíj egy Bang & Olufsen iPhone/iPad dokkoló és öt darab BeoPlay fejhallgató. (Aki nem ismerné, ez egy dán Hi-Fi és szórakoztató elektronikával foglalkozó cég. Jellemző rájuk az északi precizitás, az extravaganás formavilág és az egyik legjobb minőség a piacon, természetesen rémesen borsos áron.)

A játékkal egy időben, egy teaser video is készült a dalhoz. Szerepel benne a Galaxis Útikalauz Stopposoknak c. film melankólikus robotja, Marvin és egy helyes lány. De ami a legfontosabb, hogy végre hallhatunk egy kis részletet az új számból is.

A játékért klikk: https://apps.facebook.com/zagar-spacemedusa/