Adele nem árulkodik

Adele nem árulkodik

News

Adele, aki vasárnap Golden Globe-ot nyert a legújabb James Bond film főcímzenéjéért, élete legboldogabb időszakát éli. És persze nemcsak a díj miatt, amelyet az Oscar-díj előszobájának is szokás nevezni, hanem természetesen novemberben született kisfia miatt. A bébi neve egyelőre ismeretlen, és hiába könyörögnek az újságírók, hogy árulják el, Adele hajthatatlan.

„Nem osztom meg a nevét egyelőre a nyilvánossággal. Ez számomra nagyon személyes információ, és egyelőre semmi mást nem akarok, csak élvezni a babázást.”

A friss anyuka a Golden Globe-díjátadó utáni party-n közölte ellentmondást nem tűrő hangon a döntését. Ez volt egyébként az első esti kimenője a bébi születése óta, és a fogadáson arról is beszélt, hogy elképesztőnek tartja, hogy megkapta az aranyglóbuszt, egy olyan díjat, amelyet az általa oly nagyra becsült és menő színészek szoktak megkapni. Ennyi öröm láttán jogosan merül fel a kérdés, hogy honnan szerez majd inspirációt következő dalaihoz, amikor azok pont szomorú dolgokból szoktak jönni? Ez a kérdés egyelőre cseppet sem izgatja az anyukát.