Selena bepasizott?

Selena bepasizott?

News

Úgy tűnik, hogy Selena Gomez minden erejével azon van, hogy maga mögött hagyja a Justin Bieberrel való kapcsolatát, amely nemrég ténylegesen is véget ért. Az énekes-színésznőt a Golden Globe-díjátadó utáni party-n látták flörtölni Josh Hutcherson színésszel, akit a Hunger Gamesből ismerhetünk. Sőt, egyesek azt is látni vélték, hogy együtt távoztak a buliból. Képek ugyan nem készültek a konkrét flörtölésről, de többen is állították, hogy izzott körülöttük a levegő.

„Egész éjjel Josh-sal táncolt és flörtölt.” – mondta egy szemtanú.

Az egészben az a necces, hogy Vanessa Hudgens, Sel egyik jó barátnője randizott már korábban Hutchersonnal. De nem kell catfighttól tartani, a jól informált források azt is tudni vélik, hogy a csajok ezt már megbeszélték egymás között. Vanessa áldását adta a románcra, úgyhogy ez már nem lehet egy esetleges kapcsolat akadálya. Erről így nyilatkozott egy velük bulizó:

„Vanessa szemtanúja volt a flörtnek és a táncnak. Megkérdezte tőlem, hogy merre van a mosdó, és Selenával bevonultak oda. Josh követte őket, majd együtt távozott a buliból Josh-sal. Justin tehát már bizonyára nincs a képben.”

A party-ban egyébként még valaki mással is látták beszélgetni Selena Gomezt. Méghozzá Palvin Barbival, akit nem is olyan régen hírbe hoztak Bieberrel. A magyar modell azóta elmondta, hogy tényleg semmi nem volt köztük a kanadai popsztárral, egyszerűen csak fotózkodni akart vele, mert menőnek tartja. Azt is bevallotta, hogy a bandázás sem úgy volt, ahogy azt mindenki hitte, Bieber egyszerűen csak őt és még pár embert bevitt egy előadásra, amire nem tudtak jegyet szerezni.

Na, összeillenének?