Lady Gaga lecsap Neverlandre?

Lady Gaga lecsap Neverlandre?

News

Lady Gaga egyszerűen megszállottja a 2009-ben elhunyt Michael Jacksonnak. Eddig csak Jacko tárgyait gyűjötte nagy szenvedéllyel, most azonban a popsztár legnagyobb kincsét, házát és magán vidámparkját, Neverlandet szeretné megvásárolni. Legalábbis annak egy részét. Egy állítólagos bennfentes azt nyilatkozta a The Sunnak, hogy Gaga nagyon tiszteli Jackót, és imádná, ha az övé lehetne annak egykori lakóhelye.

„Lady Gaga megszállottja Michaelnek. – mondta a forrás. – Össze is barátkozott a nővérével, LaToya Jacksonnal, és mindennél jobban szeretné helyreállítani Neverlandet az eredeti állapotába. Michael gyerekei kétségbeesetten ragaszkodnak a helyhez, ahol felnőttek, ők szeretnének dönteni a sorsa felől. Gaga pedig úgy szeretne rajtuk anyagilag segíteni, hogy megvásárolja az ingatlan egy részét.”

2009-ben úgy volt, hogy Lady Gaga felléphet a pop királyának londoni visszatérő koncertjén, és óriási csapás volt számára, hogy Jacko meghalt. A kaliforniai birtokot egyébként 1988-ban vásárolta meg az egykori szupersztár, és nemcsak állatkertet, vásárteret, kisvasutat is húzatott mellé, mindent kedvenc meséjének, a Pán Péternek szellemiségében. (Ezért is hívják a birtokot Neverlandnek, azaz Sohaországnak.)

Michael Jackson Neverlandben, annak fénykorában: