Katy Perry babát akar?

Katy Perry babát akar?

News

Annak ellenére, hogy viharosan, szakításokkal tűzdelve indult a kapcsolatuk, úgy tűnik, hogy Katy Perry végleg megszelidítette John Mayert. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a két énekes hamarosan szülő lehet. Több hírportál is úgy értesült, hogy Katy szeretné áttenni a hangsúlyt a karrierjéről egy saját családra.

„John megadta számára azt az önbizalmat, amellyel ki merne szállni a popcirkuszból egy időre – mesélte egy ismerősük. – Vele végre magára talált. Szeretne hát fészket rakni. Fel is szedett néhány kilót, hanyagolja kicsit a stresszes munkát, így nemcsak az elméjét, de a testét is felkészíti a terhességre.”

Ha mindez igaz, elég nagy pofon lehet Russell Brand számára, akivel pont amiatt ment tönkre Katy kapcsolata, hogy az énekesnő nem érezte magát érettnek a családalapításra.

Egy másik bennfentes azt is elárulta a sajtónak, hogy szerinte miért tudta Katy ennyire magához kötni a korábban hírhedten nőfaló Mayert.

„John imádja, hogy Katy független, nem nyafogós, és nem lóg mindig a nyakán, mint a korábbi barátnői. Ez az első alkalom, hogy komolyan érez egy nő iránt. Jól játszott a lapjaival, és a legjobbat hozzák ki egymásból. Az sem lepne meg, ha megkérné Katy kezét.”

Még az is előfordulhat tehát, hogy Katy még idén anyuka lesz.

Szép pár? :)