Lupe Fiasco lázad

Lupe Fiasco lázad

News

Nem tudni, mi ütött Lupe Fiascóba a napokban, de meglehetősem furcsán viselkedett. Azzal kezdte, hogy közölte, mégsem lesz folytatása utolsó albumának, így a Food & Liqour II: The Great American Rap Album Pt. 1. második rész nélkül marad. Ezután pedig letörölte magát a Twitterről. Pedig az eredetileg Wasalu Muhammad Jaco névre hallgató rapper egy ideje már dolgozott a lemez folytatásán, de ezek szerint nem haladtak túl jól a munkálatok. Miután minden eddigi bejegyzését letörölte a Twitterről, csak ennyit hagyott kinn:

„A #LF twitter bezárt. Napi update-ekért kövessétek a DJBusy és a SNDCLSH twittereket. Köszönöm.”

Lázadó hangulata a hétvégén sem csillapodott. Annak ellenére, hogy korábban többször is bírálta Barack Obamát, sőt, terroristának és gyerekgyilkosnak is nevezte már, mégis meghívták az amerikai elnök újbóli beiktatása alkalmából tartott rendezvényre zenélni. Lupe természetesen nem bírt magával, és elmondta, hogy ő ugyan nem szavazott Obamára. Aztán belekezdett egy háborúellenes dalba, amelyet abba sem hagyott fél órán keresztül. Vagyis akkor sem hagyta volna abba, de a biztonságiak végül lekísérték a színpadról.

A szervezők közleményben jelentették ki, hogy nem politikai állásfoglalása miatt penderítették ki, elvégre a szólásszabadság számukra nagyon fontos. Egyszerűen azért távolíttatták el őt a színpadról, mert a dal „bizarr, repetitív jellege” sok embert zavart a közönség soraiban.