Bieber anyja kipakol

Bieber anyja kipakol

News

Justin Bieber édesanyja, Pattie Mallette tinimami volt, hiszen alig múlt 17 éves, amikor teherbe esett. Családja tanácsai ellenére mégis megszülte és felnevelte fiát, akiből korunk egyik legnagyobb popsztárja lett. A tinimogul édesanyja írt már egy könyvet életéről, illetve arról, hogy milyen Justin Bieber anyjának lenni. A 36 éves asszonynak valóban nehéz sorsa volt, hiszen kisgyermekkorában szexuálisan zaklatták, majd alkoholista és drogfüggő lett emiatt, és az életének is véget akart vetni. A hányattatott sorsú anyuka most nemcsak a producere egy abortuszellenes rövidfilmnek, de fel is tűnik majd benne, hogy tapasztalataival bátorítsa a végletes döntést hozni kívánó kismamákat.

Pattie már sajtóközleményt is kiadott a projektről:

„Remélem, hogy a film világszerte bátorít majd fiatal nőket, olyanokat, mint amilyen én is voltam. Hogy tudják, mindig van hová fordulniuk. Hogy vannak emberek, akik a gondjukat viselik, és biztonságos otthont biztosítanak számukra akkor, ha teherbe esnek, és úgy érzik, sehová és senkihez sem fordulhatnak.”

A 28 perces, Crescendo című filmmel, amely február végén jelenik meg, kb. 10 millió dollárt szeretnének keresni a készítők, hogy azzal a világ számos pontján terhességi központokat támogassanak. A híres anyuka egy miniturné keretében promotálni is fogja a filmet, és a terhesközpontok közül többet is felkeres majd.

Itt a film trailere: