Megvannak a BRAVO Otto fellépői!

Megvannak a BRAVO Otto fellépői!

News
A június 4-ei Bravo Otto minden eddiginél nagyobb showt ígér. A műsorvezetők Dukai Regina és Király L. Norbi lesznek, akik már izgatottan készülnek az eseményre. Norbi először mutatkozik be műsorvezetői szerepben, erről így nyilatkozott:

„Hihetetlen büszkeséggel tölt el, hogy a BRAVO magazin engem kért fel, hogy ebben az évben én vezessem a műsort Reginával az oldalamon. (...) ígérhetem, hogy nem fogok csalódást okozni, és műsorvezetőként is hozom majd a showt! (...) Már nagyon várom június 4-ét és lelkesen készülök az új feladatomra!”

FELLÉPŐK
A showműsorban fellép a No Comment tánccsapata, de számíthatunk Fluorra is egy különleges produkcióval, illetve fellép még Lola, Tolvai Reni, Düki, MM, Brasch Bence és Janicsák Veca is.

A díjakat a Hotel Éden nyertesei, Görög Zita, Zimány Linda, VV Anikó és VV Zsófi, Szabó Zsófi és Baronits Gábor illetve Orosz Barbara nyújtják át. A showt követően egy különleges speciális live jam koncerttel záródik az este, ahol egy színpadon adja elő saját számait SP, Tóth Gabi, Király L. Norbi, Vastag Tomi, a Children of Distance és az AFC. Ezen előadók egymással is énekelnek eddig el nem hangzott duetteket a színpadon.

És ami a legjobb: a belépés a WestEnd tetőteraszán tartandó bulira az egész este folyamán ingyenes!

A jelöltekre június 1-jéig lehet szavazni.
www.bravootto.hu