Zayn Malik félrelépett

Zayn Malik félrelépett

News

Úgy tűnik, beütött a hírnév Zayn Malik eddig a körülményekhez képest idillinek tűnő kapcsolatába. A 20 éves Zayn a szintén brit csajbanda, a Little Mix tagjával, Perrie Edwarsszal jár már több, mint egy éve, de eddig megkímélte kapcsolatukat a pletyózás gonosz árnya. Eddig. Ugyanis most egy ausztrál szöszi azt állítja, hogy lefeküdt Zaynnal, és ezt fényképpel is tudja bizonyítani. Courtney Webb (így hívják a jóakaró lányt) azt állítja, hogy Zaynnal annak lakásában találkozott egy házibulin. Ott Zayn azzal vetített, hogy nincs barátnője, Courtney számára csak akkor derült ki az igazság, miután észrevette Perrie ott tartott ékszereit, ruháit, szépségápolási cuccait a fürdőben és hasonlók.

A készségesen nyilatkozó lány a következőket mesélte a The Sun nevű pletykalapnak:

„Ő egy totális sz*rdarab! Hogy merészelte ezt tenni, nemcsak vele, de Perrie-vel is? Én nem egy 1D rajongó vagyok, nem követem nyomon, hogy éppen van-e valakijük. Tehát amikor kiszúrtam a jeleit annak, hogy valójában barátnője van, nagyon kiakadtam. Nem hiszem, hogy most csinálta ezt először. nagyon sajnálom Perrie-t, semmit nem tud arról, mi folyik a háta mögött. Ez rossz, és meg kell állítani!”

És Zayn ugyan állítólag nagyon önzően viselkedett, Webb szerint azért voltak őszinte pillanatai is:
„Azt mondta, hogy mindene megvan, de egyáltalán nem boldog. Azt is mondta, hogy csak a családjáért csinálja ezt az egészet, pl. már tudott venni egy házat a mamájának, van saját pecója, de csak a családja, az, akiket maga körül szeretne tudni. Szégyen, hogy a barátnőjét nem is említette.”

A magazinnak azt is bevallotta a lány, hogy Zayn filmre akarta venni őt az aktus közben, de ő persze nem hagyta ezt. A szépfiú állítólag nagyon hidegen bánt vele, miután megkapta, amit akart, azonnal hívott is egy taxit a lánynak, aki ettől persze nagyon megalázva érezte magát. A magazinban megjelent cikk után Zayn azonnal Londonba utazott Párizsból, hogy beszéljen Perrie-vel.

A párt látták is együtt azóta, nem éppen a legvidámabb fejjel, de állítólag ő is és az énekesnő is szeretné megmenti kapcsolatukat. Mit szóltok ehhez? Mindenki óvakodjon a sértett, egy éjszakára használt csajok bosszújától!

Klikk képekért és angol nyelvű részletekért!