Adele apja kiborult

Adele apja kiborult

News

Adele kifejezetten rossz viszonyban van az apjával. Nemcsak, hogy nem beszél vele, de októberben született kisfiát sem mutatta még meg neki, sőt, még pasijával, Simon Koncekivel sem találkozhatott, amit a papa igen rossz néven vett, és el is panaszolta bánatát a sajtónak. Mark Evans a The Mail vasárnapi kiadásának öntötte ki a szívét:

„Egy rakás üzenetet hagytam a telefonján, írtam neki levelet, küldtem ajándékot a születésnapjára, karácsonyra üdvözlőlapot… de semmi. olyan, mintha halott lennék számára. Egyáltalán nem érdekel, hogy celeb lett, a pénze sem kell. Csak vissza szeretném kapni a lányomat, és normális nagypapa szeretnék lenni.”

A nagypapa nemcsak a baba lehetséges nevéről (ahogyan mi is beszámoltunk róla, talán Angelo Jamesnek hívják) értesült a médiából, de magáról a tényről is, hogy lányának gyereke lesz. Hogy ez a név honnan jöhetett, arról Mark Evansnak sincs ötlete.

„Nem tudom, miért választotta pont a Jamest – talán James Bond miatt, azt pedig a jóisten tudja, hogy az Angelo honnan jöhetett neki…”

A sértődött nagypapa természetesen nagyon büszke a lányára, de elmondta, hogy nem fogja nézni az Oscar-díj átadón, amelyen lánya a legjobb filmzene kategóriájába akár díjat is nyerhet.

„Tudom, hogy megnyeri, mert ő zseniális.” – tette hozzá a papa.

Adele egyébként azért van rosszban apjával, és ahogyan azt többször is kifejezte, azért nem hajlandó vele tartani a kapcsolatot, mert a férfi alkoholista volt, és soha nem volt ott számára, amikor neki szüksége lett volna rá. Az énekesnő egyszer azt is mondta egy magazinnak, hogyha az az ember a közelébe jön, akkor egyszerűen arcon köpi majd. Nem úgy tűnik hát, hogy Mark Evans egyhamar nagypapa szerepben tündökölhet majd.