Miley visszavág

Miley visszavág

News

Miley Cyrus híresen utálja a lesifotósokat, nem egyszer szólt már be nekik, volt, hogy üvöltözött velük, de olyan is, nekiment egyiküknek. Most, hogy idősödik, úgy látszik, egyre higgadtabb, hiszen hisztizés és üvöltözés helyett új fegyvert választott: fogta a telefonját, és elkezdte videózni az előtte szaladó fotóst, aki azért vissza-visszafordult, hogy képeket készítsen az énekesnőről, aki egy haverjával éppen kutyát sétáltatott.

Sok minden nem történik a felvételen, Miley nem látszik rajta, csak a fotósról magyaráz, aki egy rokkantmatricával ellátott kocsiból ugrott ki, kamerával a kezében, és most előtte suhan. Az énekesnő arról beszél, hogy számára nem tűnik éppen rokkantnak, és hogy mennyire veszélyesnek tartja az ilyen embereket, akik a nyugodt környékeken száguldoznak kocsijukkal, és kockáztatva gyerekek és állatok épségét. Egyébként tényleg nagyon elharapódzott a paparazzók viselkedése a sztárokkal szemben az utóbbi 15-20 évben. Nemcsak mások, de saját testi épségüket is veszélyeztetik, gondoljunk csak arra a szomorú esetre, amely január 1-én történt - aznap halálra gázoltak egy lesifotóst egy forgalmas úton, miközben azt hitte, Justin Biebert fotózza.

Amikor Miley nem paparazzókat üldöz, akkor a stúdióban rögzíti negyedik albumát, amely ígéretei szerint „nagyon felnőtt és nagyon szexi” lesz. A lemezen Pharrell Williams és Tyler, the Creator! is közreműködik. A színész-énekesnő forgatott is, legújabb filmjét,a So Undercovert pedig februárban mutatják be a mozik.