A Végzet elveszett gyermeke

A Végzet elveszett gyermeke

News

Kelly Rowland és Michelle Williams 108 millió TV-néző szeme láttára csatlakozott Beyoncéhoz a Super Bowl félidei show-jában, így néhány percre összeállt a Destiny’s Child klasszikus formációja. Csakhogy a csajbandában annak idején több másik lányka is dalolt, mielőtt 2000-ben kialakult a legismertebb, három tagú felállás. A Végzet egyik elfedett gyermeke volt LaTavia Roberson, aki 1996 és 2000 között erősítette a lánycsapat sorait, most viszont átlagemberként, a képernyőre tapadva élvezhette egykori együttese produkcióját. Az énekesnő minden rosszindulat nélkül nyilatkozott a sajtónak a keserédes helyzetről.

„Természetesen Beyoncé előadása volt számomra a Super Bowl csúcspontja. Meglepődtem, amikor Kelly és Michelle váratlanul felbukkantak a színpadon. Nagyon jól néztek ki, és kiválóan táncoltak. Beyoncé egyenesen lenyűgözött, gyönyörű volt és hibátlanul énekelt” – lelkendezett LaTavia.

Az énekesnő 2000 februárjában, csúnya pereskedés közepette távozott a zenekarból, fél évvel azután, hogy a csajok Bills, Bills, Bills címmel összehozták első No. 1. slágerüket. LaTavia akkoriban nehezményezte, hogy az együttes menedzsere, egyben Beyoncé édesapja, Mathew Knowles túl nagy részt vág zsebre a bevételből és a többiek kárára kivételezik lányával. Ám a Végzet egykori gyermeke ma már egyáltalán nem haragszik társaira.

„Azóta újra felvettem a kapcsolatot az összes taggal. Beyoncéval személyesen is találkoztam és megöleltük egymást. Elmondtam neki, hogy nagyon büszke vagyok rá.” – nyilatkozta az énekesnő, majd hozzátette: „Abszolút nincs bennem semmi keserűség. A szétválásról pedig mindössze annyit gondolok, hogy a sors akarta így.”