Katy Perry teljesen normális

Katy Perry teljesen normális

News

Katy Perry és John Mayer kapcsolata ugyan nem indult túl ígéretesen, hiszen kétszer is szakítottak, de most úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben. Összeköltözésről, komoly tervekről, gyermekvállalásról szólnak csiripelnek a madarak, a párocska pedig nem mutogatja magát, nem beszél ki mindent a sajtónak, így is védve magánéletüket. A 35 éves John Mayer most elmesélt néhány részletet kapcsolatukról egy tévés interjúban.

„Nem érzem úgy, mintha celebkapcsolatban élnék. Nem vagyunk az érdkelődés középpontjában. Vagyis tudom, hogy abban vagyunk. Ezt nehéz elmagyarázni. Mégis úgy érzem, hogy ez az egész nagyon emberi.” – mondta.
A riporter persze azt is megkérdezte tőle, hogy el tudná-e képzelni magát házason.

„Természetesen. Hiszen végülis csak egy srác vagyok Connecticutból. És ott ez alap.”

A páros nem sokat mutatkozik puccos eseményeken, de azért a Grammy-t megelőző party-n jelen voltak, és előző hónapban Obama beiktatási ünnepségére is ellátogattak. Ezekszerint most már tényleg csak idő kérdése, hogy újabb sztárházasság kötessen. És ha igaz, hogy Katy Perry tényleg tudatosan megkezdte a felkészülést az anyaságra, akkor hamarosan egy újabb bébi fotójáért versenyezhetnek a bulvármagazinok.