Timberlake Jay-Z-vel turnézik?

Timberlake Jay-Z-vel turnézik?

News

Justin Timberlake az 55. Grammy-gálán Jay-Z-vel adta elő Suit & Tie című, visszatérő slágerét. Az előadás pazarul sikerült, Justin menedzsmentje pedig rögtön azt írta ki a twitterre, hogy hatalmas hírek jönnek hamarosan. Timberlake még a titokzatosnak szánt bejelentés előtt, a vörösszőnyegen elhintette, hogy bizony hamarosan turnéra indul.

„Mindenképpen turnézni fogunk – mondta. Nem tudom, mennyit kellene elárulnom erről… Nagyon király lesz, ezt viszont már most megmondom.”

A The New York Post szerint ez a többesszám Jay-Z-t jelenti, és azt is tudni vélték, hogy ez a turné első nekifutásra nem lesz túl nagy, mindössze 10 város stadionjába látogatnak el, természetesen csak az Egyesült Államokban. Justin visszatérését nemcsak a rajongók, de a zeneipar szereplői is nagy örömmel fogadták, Beyoncé pl. egyenesen a következőt nyilatkozta Timberlake Grammy-gálás fellépése után:
„Ez az előadás egy olyan embert jellemez, aki arra született, hogy zenét csináljon.”
Justin Timberlake 6 évre mellékvágányre tette a zenélést, helyette inkább filmes karrierjére koncentrált. Az egykori ’N Sync tag legújabb, 3. szólólemeze The 20/20 Experience címre hallgat majd, és előreláthatóan március 15-én jelenik meg.