Adele padlóra került

Adele padlóra került

News

Noha Adele szigorúan tartja magát ahhoz, hogy nem beszél magánéletéről, a pletykagépezetet nem lehet megállítani. A rossz nyelvek beszélnek, most éppen azt, hogy baj van a paradicsominak hitt kapcsolatban. A gond oka állítólag az, hogy amíg Adele a díjátadó szezon miatt kisfiával Los Angeleben tartózkodik egy ideje, pasija, Konecki otthon maradt az Egyesült Királyságban.

„Simon egy tiszta víz projektet vezet, a Drop4Dropot, amelynek irodája Nyugat Sussexben van. Azt mondta, túlságosan elfoglalt a jótékony projekttel ahhoz, hogy Adele-lal és a babával tartson LA-be. Pedig simán otthagyhatta volna egy kis időre az irodát, a kollégái is el tudták volna vezetni.” – árulta el egy forrás.
A készségesen nyilatkozó illető arról is beszámolt, hogy Konecki úgy általában nem fektet túl sok energiát a családosdiba.

„Azt gondolná az ember, hogy Adele-lel és a bébivel lenne a helye, hogy támogassa őt a szeretetével, főleg, amíg a baba ilyen pici. Adele hiába szereti őt nagyon, jelenleg úgy érzi magát, mint egy szingli anyuka. Nagyon aggodalmaskodó tud lenni, ami bizonytalanná teszi. A távolság közte és Simon között, illetve annak érezhető vonakodása attól, hogy csatlakozzon hozzá az Államokban, igazán padlóra küldte őt.”

És hogy hogyan próbál enyhíteni Adele ezen a feszültségen? A forrás szerint úgy, hogy felkeresett egy hipnoterapeutát. Hiába van bizonyára sok segítsége, azért valóban kemény lehet egy 4 hónapos babával az apuka nélkül boldogulni. Reméljük, megoldódnak a gondok, különben hamarosan egy újabb szívaszaggató albummal jelentkezik a brit énekesnő…