Lady Gagát műteni kell

Lady Gagát műteni kell

News

Lady Gaga először csak keddi koncertjét törölte, de végül kiderült, hogy olyan komoly sérülést szenvedett egyik korábbi koncertjén, hogy nem lesz képes lenyomni a turnét, hiszen meg kell műteni. Az énekesnő nagyon fájlalta a csípőjét, ezért szerdán kivizsgálták, és kiderült, hogy jobb csípőjének porcában elszakadt valami, így nem úszhatja meg a kórházat.

Gaga már a vizsgálat előtt is sejthette, hogy komolyabb a baj, mert ezt írta ki twitterére:

„Eltitkoltam a stáb elől, illetve a csodás rajongóimnak sem akartam csalódást okozni. De a tegnapi koncert után nem bírtam járni, és most sem tudok…”

A Born This Way Ball turné előző hónapban jutott el Észak-Amerikába, úgyhogy aki eddig nem látta az államokban, annak most jó ideig nem is lesz rá esélye. Látjátok, ezért kell pihentetni a testünket, ha valamelyik ízületünkben gyulladás jelentkezik. De hát Gaga ezt nem tehette meg a turné miatt, úgyhogy most csak abban bízhat, hogy mihamarabb felépül. Az orvosok előre figyelmeztették, hogy a teljes gyógyuláshoz masszív pihenésre lesz szüksége, úgyhogy egyelőre nem tudni, mikor állhat újra színpadra.