Zayn Malik elsírta magát – VIDEÓ

Zayn Malik elsírta magát – VIDEÓ

News

Már beszámoltunk róla, hogy a One Direction csatlakozott Nagy-Britannia egyik legnagyobb jótékonysági szervezetéhez, a Comic Reliefhez, azon belül is a Red Nose Day-hez. A srácok nemcsak felvettek egy dalt (a Blondie One Way or Another c. slágerének feldolgozását), amelynek teljes bevétele a szervezet munkáját segíti majd, hanem el is látogattak a múltkor Ghánába, hogy megnézzék, mennyit ér 5 font. A videó elég megrázó, hiszen kiderül, hogy ez a kevés pénz (kb. 1700 ft) pontosan egy kisgyermek élete...

A fiúk nehezen viselték az élményt, bevallottam paráztak és idegesek voltak, dehát ez érthető, valóban kemény élmény lehetett beteg, alultáplált, kvázi halálraítélt babák között lenni. A legjobban Zayn Malikot ütötte szíven az egész, ő többször el is sírta magát a kamerák előtt.

Mi történik a videóban?
Elmondják, hogy Accrában járnak a gyermekkórházban, ahol kétségbeesetten beteg gyerekek vannak, mert nem jutnak hozzá a létfontosságú oltásokhoz, amelyekre nagyon is szükségük van.

Zayn már az elején elmondja, hogy fél attól, amit itt vélhetőleg látni fog. Utána Louis Tomlinson beszél arról, hogy szívszaggató volt látni az alultápált, beteg gyerekeket. Kideríti, hogy a nő, akivel beszélget, nem a kisgyerek anyja, hiszen az meghalt. Aztán Niall meséli el, hogy borzasztó volt, szinte hallotta, amint zörögnek egy köhögő kisgyerek bordái, és hogy szerinte egyszerűen őrület, ami ott folyik.

Ezután Zayn kideríti, hogy valójában egy teljesen átlagos oltóanyagra lenne csak szükség, amely a nyugati világban bárki számára elérhető, és csupán 5 fontba kerül. Itt már a könnyeivel küzd, idegesen igazgatja a sapkáját, és nem is bírja sokáig tartani magát.

Aztán Louis elmondja, hogy ez valószínűleg életük legkeményebb élménye volt. Majd újra Zaynen van a kamera, aki kiment egy kicsit lenyugodni. Ő ezt mondja:

„Ez annyira nehéz. Soha nem láttam vagy tapasztaltam még csak hasonlót sem. Voltak babák, akik még egyévesek sem voltak. És csak 5 fontba kerül... Csak fel kell emelniük a telefont. EZ minden, amit tenniük kell...”

Végül Niall elmondja, hogy milyen számra kell sms-t küldeniük azoknak, akik segítenek. Majd hangsúlyozza, hogy ezzel tényleg változtathatnak valamin.

Valóban szívszorító ez az egész, reméljük, sokan seg tenek majd. Ahogyan azt is, hogy maguk a 1D-s srácok is, elvileg olyan elképesztő összegeket kerestek az elmúlt két évben hogy megerőltetés nélkül meg tudnák menteni rengeteg kisgyerek életét...