Íme Britney új pasija

Íme Britney új pasija

News

Pár napja derült ki, hogy Britney Spears nem egyedül töltötte a Valentin-napot, hanem bizony randevúzott aznap este. Az énekesnőt rajtakapták, amint egy pasassal vacsorázott (öszesen 6¬0 dollárért, kb. 13 ezer ft-ért faltak sushit – ez Kaliforniában cseppet sem sok). De nem lehetett semmit sem tudni a férfiról, aki a szálát gálánsan kifizette.

Mostanáig, hiszen a fáradhatatlan érdeklődők annak ellenére is kiderítettek néhány infót, hogy Brit sajtószóvivője mindent megtett annak érdekében, hogy semmi se szivárogjon ki a randiról. hogy a srácot Davidnek hívják, Atlantából származik és 27 éves. És nem híresség, még csak nem is a szórakoztatóiparban dolgozik, hanem egy jogi cégnél robotol, de nem jogászként, hanem információkat gyűjt. Egyelőre ennyit tudni, illetve azt, hogy közös imserősökön keresztül ismerték meg egymást. Illetve, hogy a srác nagy golfmániás, és különféle fogásokra tanítja az énekesnőt.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Mindenesetre különös, hogy az idegileg kissé gyenge Brit, aki fölött apja gyámkodik, ilyen gyorsan túl tudott lépni Jason Trawicken, akivel épphogy felbontotta az eljegyzését.

Csekkoljátok a Scream & Shout remixének klipjét!