Pink X Factoros lesz?

Pink X Factoros lesz?

News

Simon Cowell, az X Factor atyja nagyobb fajta gondban van tehetségkutatójának következő évada miatt. A négytagú zsűri két tagja, Britney Spears és L.A. Reid is beadta az unalmast, és nem vállalt több évadot, ráadásul Demi Lovatóról sem lehet tudni, hogy részt vesz-e a következő szezon felvételein. De Cowell nem esett kétségbe, máris vannak új nevek a tarsolyában. Például Pinké. Az énekesnő eddig minden, hasonló megkeresést elhárított méghozzá azért, mert szerinte megutálnák a véleménye miatt.

„Nemet kellett mondanom, mert ilyen helyzetben nem lehetsz őszinte. Az emberek utálnak, ha őszintén megmondod a véleményed. – mondta régebben. – Simon Cowell az egyetlen, aki ezt megúszhatja, mert akcentusa van, ráadásul pasi. Az emberek szerintem még jobban utálnának, ha elvállalnék egy ilyet.”

Simon Cowell ennek ellenére nem adta fel, hogy becserkéssze az énekesnőt. Aki, egyes források szerint talán majd most nem fog tudni ellenállni az ajánlatnak. Azt pedig, hogy miért gondolja Pink, hogy utálják őt az emberek, nem tudjuk. Elvégre új lemeze listavezető volt. Nem tudni tehát, hogy milyen zsűrivel folytatódik az amerikai X Factor, de az az egy teljesen biztos, hogy Justin Timberlake semmiképpen sem lesz benne. A Suit & Tie-jal visszatérő énekes egy újságíró kérdésére elmondta, hogy sosem tudna részt venni ilyenben. És hogy miért nem? Mert lelkileg képtelen volna rá, hogy összetörje reménykedő emberek álmait…