Rihannához majdnem betörtek

Rihannához majdnem betörtek

News

Nemrég várásolta meg Rihanna puccos kis palotáját Los Angeles egyik külvárosában, Pacific Palisadesben, máris megbolygatták nyugalmát. A betörés nemcsak azért volt csak félig sikeres, mert az énekesnő nem tartózkodott otthon, hanem mert a lelkes rajongó véletlenül a szomszéd házába hatolt be. Ettől függetlenül Rihanna természetesen nagyon kiakadt, ezért erősebb védelmet követel, illetve azt, hogy a férfi ellen a bíróság távolságtartási végzést léptessen életbe.

Az elvakult rajongó, bizonyos Steveland Barrow azt állította, hogy ő márpedig meg van hívva a házba. Természetesen nem volt, de a betörés mellet más bűne is volt. Nemcsak körülnézni akart ugyanis bálványa kecójában, hanem néhány holmit is elemelt „szegény” szomszédoktól. A betörés múlt hét csütörtökön történt, és a bíróság máris kiadta a távolságtartási végzést: Barrow, akit kissé para módon egyik ismerősem sem látott kiengedése óta, maximum 100 méterre közelítheti meg Rihannát.


Arra azért kíváncsiak volnánk, hogy a rajongó számba vette-e azt a lehetőséget, hogy Riri házában esetleg belefut Chris Brownba. Hiszen ő biztosan péppé verte volna a képét…