Chris Brown is gyereket akar

Chris Brown is gyereket akar

News


Rihanna nem egyszer pedzegette már, hogy Chris Brown számára az igazi, és hogy tőle szeretne majd gyereket. Most a brit Elle magazin áprilisi számában is beszélt erről, de most már konkrét évszámokkal. Az interjúban újra a nagy Őnek nevezte Brownt, és elmondta, hogy a terv egyre erősebb, pár éven belül szeretne neki gyereket szülni. Egy állítólagos ismerős egy magazinnak elmondta, hogy az érzés kölcsönös, Brown is Ririvel tervezi a családot.

„Chris is úgy érez ezzel kapcsolatban, mint ő. Szeretne egy Ririvel közös kisbabát, egyelőre csak az tartja vissza őket, hogy még elég fiatalok, és hát mindketten most vannak a csúcson. De igen, Chris is szeretne egyszer gyerekeket. De nem gyakorolnak egymásra nyomást. Mindketten nagyon érettek, ha komoly dolgokról van szó.”

De nemcsak a távoli jövőbeli tervekről csicseregni a madarak, hanem egészen közeli eseményekről is. Nemrég röppent fel, hogy a pár idén nyárra egy spéci esküvőt szervez, amellyel kibékülésüket is megkoronáznák. Hiszen ha valaki esetleg nem tudná, voltak ők ketten már együtt. A kapcsolatnak 2009 februárjában lett vége, ugyanis Chris Brown összeverte Rihannát. Az énekes még mindig próbaidejét tölti, de az évek múlásával a harag enyhült, a szerelem nem, így ők ketten újra egy pár, ismerőseik és a közvélemény legnagyobb megdöbbenésére.