Justin Jacko Timberlake

Justin Jacko Timberlake

News

Nem árulunk el titkot azzal, ha azt mondjuk, a legnagyobb sztároknak nem sok közük van a saját dalaikhoz, hiszen azokat írói és produceri csapatok írják meg, és teszik össze a biztos siker receptjei alapján. Most egy őrületesen nagy slágerről derült ki, kis híja volt annak, hogy nem valaki más tette menővé. Justin Timberlake Rock Your Body című daláról van szó, amely JT debütáló szólóalbumán, a Justifiedon kapott helyett. Pár napja kiderült, hogy a dalt eredetileg nem is neki szánták. A szám arra született, hogy Micheal Jackson 2001-es albumán, az Invincible-n kapjon helyet. De a The Neptunes nevű produceri duó (egyik tagja Pharrell Williams) végül inkább JT-éknek adta el a dalt.

MJ verziójában más címre hallgatott volna, a Rock My Body helyett a kevésbé szexis You Rock My World néven dúdolnánk most. Így újrahallgatva a számot valóban elég Jacksonosan hangzik, bár JT stílusjegyei is levakarhatatlanok róla.

Persze nem újdonság ez a zeneiparban. Alig egy hónapja vallotta be Nicole Scherzinger, hogy a We Found Love-ot eredetileg neki írták, bár a dallal kapcsolatban Leona Lewis is nyilatkozott hasonlóképpen. Látjátok, csak egy hajszálon múlnak a pop történelmének nagy pillanat is.