Demi Lovatónak tesója lett!

Demi Lovatónak tesója lett!

News

Demi Lovato egy rádiós interjúban mesélte azt az óriási dolgot, amit nemrég tudott meg, és ami nagyban befolyásolta az életét.

„Van egy nővérem, akit soha életemben nem ismertem, és aki a harmincas éveiben jár. – mondta az énekesnő, amikor a műsorvezető megkérdezte, van-e valami személyes, amit meg szeretne osztani a rajongókkal. – Ő a féltesóm, és akkor beszéltem vele először, amikor 20 éves lettem.”

Demi elmondta, hogy csak ő nem tudott testvéréről, a nővér viszont jól tudta, hogy ő létezik. De akkor miért nem kereste soha?

„Megkérdeztem tőle, miért nem keresett. Erre azt mondta, hogy nem akarta, hogy azt higgyem, bármit is akar tőlem. Ezért csak várt, hogy megtudjam, és eldöntsem, kapcsolatba akarok-e vele lépni. El em hittem komolyan, hogy ezt mondta, annyira hihetetlen. Szóval most már három lánytesóm van.”

Demi semmi pontosabbat nem árult el új nővéréről, még azt sem, hogy melyik szülőjének volt már a jelenlegi család előtt egy másik élete. Azért durva lehet húszévesen megtudni, hogy van még tesód, nem?