Olvasni cool!

Olvasni cool!

News

Az olvasásnak számtalan pozitív hatása van személyiségünkre, a nem-olvasásnak azonban kizárólag negatív! Ez az a tény, amiről manapság hajlamosak vagyunk megfeledkezni.

Az ELTE, a BGF, a MOME és a Corvinus hallgatói idén márciusban összefognak, és ötezer NEON fényben úszó kötet helyeznek ki március 14-én az Akvárium lépcsőire, ezzel szimbolizálva a sorok között megbúvó, felfedezésre váró gondolatokat, és az olvasáskultúra helyzetét. A kiállítás másnapján, március 15-én, a fénylő könyvtenger minden darabja apró ajándékká válik: nagymama és unoka, szorgos diák, forrongó egyetemista és dolgozó felnőtt lehet részese az olvasás forradalmának azzal, hogy eljön, kiszemel magának és hazavisz egy könyvet a széles választékból, amit számos könyvkiadó és lelkes szépirodalom-hívő biztosított, a mesekönyvektől Karinthyn át a németajkú lexikonokig!

Az olvasás csoda, aminek mindenki részese lehet, nem kell mást tennie, csak ellátogatnia március 15-én az Erzsébet térre, és fejest ugrani a könyvekbe!

Üzenetünket olyan hangok viszik, mint Rudolf Péter, Parti Nagy Lajos, Jókai Anna és még sokan mások. A beszélgetéseket megtaláljátok Facebookon: www.facebook.com/NEONbudapest

Ez alkalommal március 15-e nem csak az emlékezés, de az olvasás napja is! Gyertek el az Akváriumhoz, beszerezni 1-2 új olvasnivalót!

Még egyszer tehát: https://www.facebook.com/NEONbudapest