Rihanna szünetre megy

Rihanna szünetre megy

News

Rihanna megállíthatatlanul menetelt az utóbbi időben: hét szupersikeres albumot adott ki az elmúlt hét évben, minden lemezt megturnéztatott, kiadott két parfümöt és egy egész ruhakollekciót is. A rajongók tehát nem mondhatják, hogy el lettek volna hanyagolva. Csoda hát, ennyi pörgés után, ha most az énekesnő úgy gondolja, szeretne egy kicsit távol maradni a show businesstől? Hozzá közel álló források több ízben is azt nyilatkozták, hogy Rihanna bizony döntött, és ha befejezi a Diamonds turnét, szünetet tart.

„Persze fog közben dalokat írni, és vesz is fel anyagot, de szeretne egy helyben maradni, és feltölteni az energiatartalékait.” – nyilatkozta egy forrás.

Rihanna szeretne több időt tölteni végre a családjával és a szerelmével, és ez bizony csak úgy megy, ha visszavesz a karrierjéből.

A fáradhatatlannak és megállíthatatlannak tűnő Riri tehát kifáradt, és nyugalomra vágyik. A brit Elle magazin e havi címlaplánya a lapnak adott interjújában elmondta, hogy mi várható tőle öt éven belül.

„Valószínűleg lesz egy gyerekem. És imádkozom azért, hogy legalább egy hónapra elmehessek vakációzni. Úgy fogom rendezni a dolgokat, hogy ne kelljen egész életemben turnéznom, bár tény, hogy imádom csinálni. Öt év múlva egészséget akarok és boldogságot. Egészséges akarok lenni és boldog.”


A Diamonds turné egyébként alighogy elkezdődött, máris le kellett mondani egy fellépést, mert Rihanna gégegyulladást kapott, úgyhogy kicsit pihentetnie kell a hangszálait. Az elhalasztott koncertet természetesen áttették más időpontra, így nem kell hiányt szenvedniük a rajongóknak. A Diamonds turné július 28-án ér véget Helsinkiben, és ugyan hazánkba nem látogat el, de a fanatikusok Bécsben megnézhetik kedvencüket, méghozzá július 7-én.