Justin Bieber összeomlik?

Justin Bieber összeomlik?

News

Hiába az őrületes sikercunami, Justin Bieber mostanában nincs túl jó formában. Amióta szakított vele Selena Gomez, mintha kicsúszott volna lába alól a talaj. Múlt hete például maga volt a katasztrófa. Először is két órát késett egy londoni koncertjéről, majd majdnem rátámadott egy fotósra, mert az elállta az utat a kocsijához. Úgy fogta vissza testőre, és tuszkolta be a kocsiba, különben a szöszke kanadai nekiment volna a paparazzónak. Ezután újra gázmaszkban mászkált, amit sokan gyanúsnak tartanak, bár ez állítólag csak egy hecc, amellyel a lesifotósokat akarja idegesíteni. Csütörtökön rosszul lett koncert közben, majdnem elájult.

A backstage-orvos megpróbálta rávenni, hogy menjen kórházba, de Bieber lenyomta a koncert végét, és csak ezután volt hajlandó kórházba menni. A diagnózis kimerültség volt, ami nem túl jó jel, főleg egy ilyen fiatal szervezet esetében. Mindeközben egy re jobban aggódnak érte nagyszülei is, akik azt nyilatkozták, hogy tudják, unokájuk jó gyerek, csak nagyon nehezen birkózik meg a hatalmas nyomással, amit a hírneve jelent. Mások azt okolják állapota miatt, hogy két év után szakítottak Selena Gomezzel, hiszen ez teljesen összetörte a popsztárt, azóta sem találja a helyét.

„Magányos. – mondta egy ismerőse. – Selenával biztos alapot jelentettek egymásnak, megértették a hírnév súlyát, amivel mindketten küzdöttek. A barátai is azt mondják, hogy most minden eddiginél több támogatásra van szüksége Justinnak.”

Biebs egyébként fotót is posztolt magáról a kórházban, és tweetjeiben megígérte a rajongóknak, hogy a lesifotósok által generált frusztrációját inkább pozitív energiákká próbálja változtatni. Ha nem így tesz, akkor bizony tényleg sanszos, hogy olyan összeomlást produkálhat, mint Britney Spears 2007-ben. Az énekesnő leborotválta a fejét, tört-zúzott, pszichiátriára került, és azóta is édesapja gyakorol fölötte gyámságot.