Megcsalt Miley

Megcsalt Miley

News

Miley Cyrus a múlt héten megint felfüggesztette twitteres működését, méghozzá a pletykálkodó emberek rosszindulata miatt. Akkor elmondta, hogy nem szakítottak Liam Hemsworth-szel, alig várja, hogy összeházasodjanak. A szakítás híre azért terjedt el, mert Liamet az Oscar-díj afterparty-ján csókolózni látták January Jones színésznővel. Szegény Miley hiába próbálja ezt megemészteni, egyre csak kapja az újabb híreket az ominózus estéről. Egy szemtanú most azt állítja, hogy Jones kisasszony nagyon is ittas volt, emiatt viselkedett olyan tolakodón. A színésznő teljesen rákattant Miley vőlegényére, aki eleinte megpróbált ellenállni, és kicsit visszafogni magát.

„A buliból egy magán házibuliba mentek. Ott a tánctér közepén January rácsimpaszkodott Liamre, és olyanokat suttogott neki, hogy mennyire jóképűnek találja. – mesélte a szemtanú. – Meg, hogy milyen szexi. Liam erre azt mondogatta, hogy itt nem ezt nem csinálhatják. Ezután kézen fogta, kimentek a folyosóra, és ott csókolóztak. January nagyon készen volt. Elég gáz az egész.”

A színésznő nem nyilatkozott azóta az ügyről, ahogyan Liam Hemsworth és Miley Cyrus szóvivői is kerülték a témát. Miley le is vette az eljegyzési gyűrűjét, hogy kiakassza Liamet, bár továbbra is azt állítja, hogy magát az eljegyzést nem bontották fel. Bennfenntesek azt beszélik, hogy nemcsak a megcsalás a probléma, hanem az is, hogy eléggé összeegyeztethetetlen kettejük beosztása. Ráadásul Miley új imidzse sem nyerte el tökéletesen a vőlegény tetszését. Kíváncsian várjuk, túl tudnak-e lépni a problémákon. Mi szurkolunk nekik.