Szívtelen Taylor

Szívtelen Taylor

News

Csillámos, szívecskés, cuki levelek százait találták meg egy kukában a Nashville állambeli Tennben. A levelek egytől egyig Taylor Swiftnek szóltak, és majdnem mind bontatlan volt.

A hölgy, aki megtalálta a leveleket a szelektív gyűjtőben nagyon furcsállta a dolgot, úgy érezte, muszáj valahogy tudatnia Taylor Swifttel a dolgot. El is mesélte a helyi tévének, akik kérdőre is vonták Swift menedzsmentjét.

„Taylor mindennap rajongói levelek ezreit kapja, ezeket mind átszállítjuk a kiadójába. – mondta Taylor sajtószóvivője. – A leveleket kinyitjuk, elolvassuk, majd újrahasznosítjuk őket. Az egyetlen magyarázat tehát arra, hogy a levelek bontatlanul voltak a kukában, az lehet, hogy hiba történt. Valószínűleg véletlenül összekeveredtek a kupacok. Örülünk, hogy értesültünk erről, és intézkedünk róla, hogy átvegyük a leveleket.”

Szép ez a szabadkozás, de szerintünk senki nem gondolja komolyan, napi több ezer, kézzel írt levelet elolvasnak, nem beszélve a vélhetőleg még ennél is sokkal több e-mailről.

Levelek a kukában...