Gaga luxuson gurul

Gaga luxuson gurul

News

Lady Gaga csípősérülését műteni kellett, erről mi is beszámoltunk. Az énekesnő most szigorú pihenésre van ítélve, nem is tud járni, egy időre kerekesszékbe kényszerült. De nem is Lady Gaga lenne, ha megelégedett volna egy hagyományos kerekesszékkel. Bőrülés, 24 karátos arany váz és levehető napellenző is tartozik a csodadarabhoz, amelyet az a Ken Borochov tervezett, akihez Gaga viselhető kalitkája is köthető. Borochov koronát is tervezett már az énekesnőnek, azt viselte Fame nevű parfümjének bemutatóján is.

Az egyedik szék elkészítéséről Borochov a következőket mesélte:

„Hallottam a sérüléséről, és rögtön eszembe jutott, hogy mennyire csinálnék neki egy botot. Aztán másnap már hívott is a stylistja, hogy nem volna-e kedvem kerekesszéket tervezni neki. Naná, hogy volt. Úgy érzem, hogy az elkészült darab eléggé passzol ahhoz a kis univerzumhoz, amelyet kreálni próbálok. Nem csináltam még ilyet korábban, de szeretem a kihívásokat, így aztán nagy szeretettel elkészítettem a királynő székét. ”

A tervező szándéka, hogy elegáns is legyen, de a rock and rollt is képviselje a szék, bejött. Az biztos, hogy Gaga nagy feltűnést kelt vele mindenhol. Az énekesnőről egyébként azt pletykálják, hogy még az időn házasságot köthet pasijával, Taylor Kinney-vel. Kapcsolatuk ugyan nem indult egyszerűen, de úgy tűnik, minden rendben, és dúl a szerelem.

Hogy tetszik a kicsike? Mármint a kerekesszék...