Viasz a buli

Viasz a buli

News

London egyik hatalmas turisztikai vonzereje a Madame Tussauds viaszmúzeum, amelyben híres emberek viaszból készült szobrait őrzik. Van, aki undorodik tőlük, más előszeretettel fotózkodik a sztárokkal, de abban mindenki egyetért, hogy ha oda bekerül az ember, akkor véglegesen is sztárrá vált. Most a One Direction tagjait is elérte a megtiszteltetés, aprólékosan lemérték őket, hogy elkészülhessenek viaszból készült másaik.

A srácok szobrai április 18-túl július 11-ig lesznek megtekinthetőek Londonban, ezután, akárcsak az igaziak, turnéra indulnak. London után egy New York-i múzeumban lehet őket megcsodálni októberig, onnan pedig Sydney-be mennek, hogy 2014. január 28-ig az ausztrálok is megcsodálhassák. És a srácok hogyan éreznek amiatt, vélhetőleg tinilányok ezrei fogják csókolgatni a róluk készült szobrokat?

„Szerintem ez elég fura – mondta Niall Horan. Mert azért elég viccesen néznek ki. – Louis Tomlinson sokkal lelkesebb a kérdést illetően. – Szerintem király, hogy mindenféle ember fogja megpusszantani a szobrainkat. Remélem azért ez higiénikus…”

Harry nem bánja, ha csókolgatni fogják, számára maga az ötlet volt nagyon zavarba ejtő, hogy tényleg, megformázzák őket viaszból. Ha megnéznétek a szobrokat, ti is fotózkodnátok velük?

Így mérték Harry-t.


Így pedig Louis-t, így Niallt, Zaynt, és így Liamet.