Jessie J-t megkopasztották

Jessie J-t megkopasztották

News

Jessie J már korábban is beszélt arról, hogy gondolkodás nélkül letolatná kopaszra a fejét, ha azzal segíthetne. Most végre elérkezett az alkalom, és a Comic Relief nevű jótékonysági akció napján élő adásban vágták le a haját. A hétvégén volt a Comic Relief, Nagy-Britannia legnagyobb jótékonysági akciója, amelyhez a One Direction is feldolgozta a Blondie dalát, a One Way Or Anothert. Az semény napján végig jótékonysági műsorok mentek, élő adásban léptek fel a legnagyob sztárok, és az emberek egész nap adakozhattak egy telefonhívással vagy sms-sel. Az egyik főszám Jessie volt, aki bizony rendesen kitett magáért.

Az énekesnő először úgy mutatkozott, hogy fejének csak a fele volt leborotválva, majd minden hajszála odalett. A műsorvezetőknek így nyilatkozott a kopaszságról:

„Ez a legfurább érzés. Nagyon felszabadító, dehát ez nem is erről szól, hanem az adományokról” – mondta.

Néhány nappal azelőtt egyébként egy Jessie J hasonmás is leborotválta a haját, szintén adománygyűjtő céllal, így a valódi Jessie kicsit beleélhette magát, milyen lesz séró nélkül.

Menő tett volt Jessie részéről, bár tény, hogy nem áll neki rosszul, hiszen elég szép feje van. No meg aztán bármilyen, szinte az igazira megszólalásig hasonló parókát beszerezhet magának. Ti is bevállalnátok hasonlót, ha azzal segíthetnétek?