Rihanna menedzserkedik?

Rihanna menedzserkedik?

News

Rihanna nagyjából két éve haverkodott össze a modellvilág legújabb üdvöskéjével, Cara Delevinge-nel, és állítólag végre rábeszélte, hogy vonuljon vele stúdióba még idén nyáron. A barbadosi énekesnő kitalálta, hogy jó lenne, ha a szupermodell vele töltené az egész nyarat Los Angelesben, hogy ezen idő alatt berobbanthassa őt a zenebizniszbe. Riri olyannyira rákattant a dologra, hogy több zeneipari nagyágyű mellett már pasijának, Chris Brownnak is bemutatta a lányt. Az énekesnő szó szerint érti, hogy Cara vele töltse a nyarat 8 millió dolláros otthonában.

„Saját, különbejáratú gardóbszobát tartana fenn Carának, és arról is biztosította, hogy addig marad nála, ameddig csak akar. – nyilatkozta egy forrás. – Ugyan Rihanna nagyon elfoglalt lesz nyáron a turnéja miatt, de már bemutatta Carát pár nagy névnek, köztük Chris Brownnak is. Stúdiózni is elviszi, fel akar vele venni néhány közös számot.”

Pár hete már tudni lehet Riri ezen terveiről, de eleinte mág úgy hírlett, hogy menő kiadók vezetőire akarja rábízni a modellt, akik őt is segítették pályája elején.

Kíváncsian várjuk a közös produkciót!