Verseny Adele-ért

Verseny Adele-ért

News

Adele gyönyörű, ez tény, és ezen az sem változtat, hogy a teste nem éppen a divatipar ideálja. Ezt természetesen a kozmetikai márkák is látják, akik előszeretettel használnak híres embereket termékeik reklámoztatására. Adele-re olyan óriáscégek próbálják kivetni most a hálójukat, mint a L'Oréal, az Estée Lauder vagy a Dior. És bizony nem aprópénzekben játszanak, állítólag az egyik cég 15 millió dollárt ígért az énekesnőnek. És Adele-nek ugyan nem volna szüksége pénzre, de ekkora összegnek ő is képtelen ellenállni. Legalábbis ezt állítja egy forrás.

„Nagy csábításnak van kitéve Adele. Persze csak olyan kampányban venne részt, amely megfelel az ízlésének, és a zenéjét is magába foglalja. Az utolsó dolog, amibe belemenne, az valami giicses reklám, elcsépelt szlogenekkel."

Adele-t tehát biztosan nem láthatjuk majd Cover Girl reklámban, de valami felnőttesebben talán igen.

„Sokáig tart, amíg valaki meggyőzi, az biztos. - nyilatkozta a forrás. - Egyébként egyelőre úgy tűnik, hogy az egyik cég már közel jár a sikerhez és egy szerzőésaláíráshoz.”

Egy ekkora összeggel simán elintézi azt, hogy kisfiának, Angelónak soha az életben ne kelljen hiányt szenvednie semmiben... Mit gondoltok, nektek tetszene, ha Adele reklámozna alapozókat vagy krémeket?