Miley Cyrus  Snooppal dolgozott

Miley Cyrus Snooppal dolgozott

News

Miley Cyrus nem egyszer posztolt olyan fotókat, amelyeken marihuánás cigi társaságában látható, így vélhetőleg megvolt az összhang közte és a notórius szívó Snoop Dogg között. Az összhangnak pedig hamarosan gyermeke is születik, egy közös dal személyében, mint arról Miley beszámolt egy reggeli tévéműsorban.

„Csináltunk egy dalt Snooppal, és hamarosan, nagyon hamar meg is jelenik. Igen, végre kimondhatom, hogy nemsokára lesz egy Snooppal közös számom! Azt akarom, hogy ez a dal kicsit más legyen, egy igazi szenvedélyes projekt.”

Miley ezzel talán végleg bebizonyítja a hitetlenkedőknek, hogy többé már nem a kis Disney hercegnő, akinek Hanna Montanaként megismertük. Főleg, miután elkészül új lemeze, amelyről azt ígérte, hogy valami teljesen új dolog lesz. Nemcsak karrierje alakul jól, magánélete is visszatért a rendes kerékvágásba. Nemrég még azt beszélték, hogy szakít vőlegényével, Liam Hemsworth-szel, mert az más nővel csókolózott. Azóta azonban kiderült, hogy erről szó sincs, Miley újra hordja a jegygyűrűt, amelyet csak javíttatni adott be egy ékszerészhez.
Kíváncsian várjuk a Snooppal közös dalt. Ti is?