Bajban van Zayn Malik húga

Bajban van Zayn Malik húga

News

Zayn Malik húga, Doniya roppant élelmes módon saját kis webstore-t nyitott, amelyben saját készítésű One Directionös holmikat árult. Igen ám, de a banda menedzsmentjét nem érdekli, hogy ő Zayn húga, komolyan befenyítették a lányt emiatt. Hiszen a banda neve levédett márka, és ezzel szerzői jogokat sértett meg. Pedig nem arról volt szó, hogy lenyúlt merchandise cuccokat, és azokat pörgette, hanem a vásárlók megrendeléseire készített egyedi cuccokat, és díszítette azokat 1D-s logóval.

„Doniyának fogalma sem volt róla, hogy bármi rosszat csinálna ezzel. – mondta egy forrás. – Halálra rémült, amikor meghallotta, hogy ez probléma, és rögtön megszüntette az oldalt.”

A kiscsaj twitteres üzenettengerben mondta el követőinek, hogy nem rossz szándékkal csinálta ezt az egészet. Ő csak ártatlan jóhiszeműséggel kreatívkodott, és csak ki akarta elégíteni a rajongók kívánságait. Azt is leszögezte, hogy nem állt szándékából anyagi hasznot húzni bátyja zenekarából. Persze ennek értelme sem lenne, mert elég jól el van látva anyagilag. Hiszen köztudott, hogy Zayn nagy összegekkel támogatja családját. De hát ez van, a jogászok és menedzserek óvó szemekkel őriznek mindent, ami bármilyen hasznot is levehet róluk. Hiszen a One Direction mégiscsak az egyik legnagyobb bevételt hozó banda a világon.