Chris Brown új ember lett

Chris Brown új ember lett

News

Chris Brown ritkán ad interjút, de most végre megtörtént. Nemcsak új albumáról, de Rihannával való kapcsolatáról is mesélt, de a zűrzavaros, dühkezelési problémákkal tarkított időszakáról is. A beszélgetésből kiderült, hogy kész új fejezetet nyitni életében, mind magánemberileg, mind zeneileg.

Brown 6. albuma X névre fog hallgatni, és első kislemeze a Fine China lesz, amelynek klipje árpilis 1-én debütál. Ryan Seacrestnek adott interjújában az énekes elárulta a címválasztás okait, amiből kiderül, hogy mostanában mintha rápörgött volna a számmisztikára.

„24 leszek, amikor az új albumom megjelenik, az ABC 24. betűje pedig az X. Ez pedig római számként 10-et jelent, és idén van 10 éve annak, hogy zenélek. A születésnapom május 5-én van, 5+5 pedig szintén 10.”

Ryan Seacrest nem állt meg a szakmai részeknél, Rihannával kapcsolatban is mindent meg akart tudni. Mint az köztudott, Brown 2009 februárjában összeverte Rihannát, akivel akkor járt először. Próbaidőt kapott, és egy ideig úgy tűnt, hogy Riri soha többet nem áll szóba vele, de nemrég újra összejöttek, ismerőseik és a rajongók legnagyobb döbbenetére. És láss csodát, Chris Brown nem kiborult, hanem mesélt.

„Azóta folyamatosan megpróbálom kihozni magamból emberileg a maximumot. Olyan jó ember próbálok lenni, amilyen csak tudok. Csak azért, hogy megmutassam neki, hogy tényleg bűntudatom van, és iszonyatosan sajnálom az egészet. Az volt életem legrosszabb időszaka. Ő egy csodálatos ember, akinek örökké hálás leszek.”
Brown azt is beismerte, hogy 2009-ben tényleg tönkremehetett volna a karrierje.

„És most nem a sztárságról van szó, ez nem arról szól. Az emberi méltóságomról és a becsületemről. Ráfoghatnám arra, hogy nagyon fiatal voltam és forrófejű, de nem akarok kifogásokat keresni. Bárkinek lehet heves vérmérséklete, de én nem tudtam ezt kontrollálni, azt hittem, az egész világ a kezemben van. Ez már a felelősségemről szól, és arról, hogy felnőtt férfi lettem.”

Úgy tűnik, Chris Brown tényleg megváltozott. Reméljük, boldogok lesznek Ririvel.