Bieber majma bajban

Bieber majma bajban

News

Justin Bieber kedveli az állatokat, de korántsem biztos, hogy való is neki egy házikedvenc. Nemrég volt egy hörcsöge, de mivel úgy érezte, hogy a turnéja miatt képtelen rendesen a gondját viselni, végül egy rajongójának ajándékozta. Márpedig egy hörcsögöt ellátni nem éppen hatalmas feladat. Az állatvédők nagy felháborodására Biebs most egy kicsit több törődést igénylő szőrmókot szerzett be, méhozzá egy csulyásmajmot. De a nagy gazdiság megint nem tartott sokáig, ugyanis a cuki kis apróságot lefoglalták a német hatóságok. Amikor ugyanis Bieber be akarta vinni az állatot Németország területére, kiderült, hogy a makinak nincsenek meg a megfelelő oltási papírjai, így kénytelenek voltak karanténba zárni, amíg elvégzik rajtaa szükséges vizsgálatokat.

Végül sikerült elintézni a dolgot, és húsvétkor már a kedves kis majomgyerekkel közös fotókat posztolt instagramjára. Egyelőre úgy tűnik, hogy jól gondját viseli neki, egy olyan képet is közzétett, amelyen a kismajom édesen alszik, és Bieber azt írta mellé: „Olyan, mint egy ember.”

Hogy mennyire jó ötlet egy majmot magával cipelni egy turnén, azt nem tudjuk, de van egy olyan érzésünk, hogy nem először hallottunk a jószágról. Biztos, hogy az állatvédőknek lesz még egy-két keresetlen szavuk a kanadai szupersztárhoz.

Hát nem cuki a kismajom?!

Óóó...