Brown újabb vallomása

Brown újabb vallomása

News

Chris Brown mostanában nagyon kedves a média munkatársaival. Kiakadás és székdobálás helyett normálisan válaszol akkor is, ha a Rihanna elleni erőszakról kérdezik. Elmondása szerint ez azért van, mert megkomolyodott, de vélhetően közelgő albumának hírverése is fontos szempont. A múlt héten már szót ejtett egyszer a barbadosi énekesnővel való kapcsolatáról. Akkor elmondta, hogy örökké hálás lesz Ririnek, amiért megbocsátott neki. Egy újabb interjúban még őszintébben válaszolt.

„Rettenetesen megalázott ez az egész élmény – vallotta be. – Attól kezdve, hogy mindent elveszítettem, ami fontos volt, azon keresztül, hogy az emberek véleménye szörnyűvé vált rólam, egészen addig, hogy mindezek ellenére meg kellett valahogyan bocsátani magamnak, és megbocsátást kellett nyernem valahogy Rihannától is. És igazi férfivá kellett válnom.”

A riporter nagyon örült annak, hogy Brown új ember lett, ezért a Drake-kel és Frank Oceannel való balhéiról is kérdezte.

„Azt gondolom, hogy mindegyikünk görcsösen ragaszkodik a maga igazához. Számomra ez most egy tanulási folyamat. Nem változtathatok mindnekit olyanná, mint amilyen én vagyok. Én csak egyszerűen megpróbálok pozitív lenni.”

Chris a pár nappal ezelőtt felvetül pletykára is reagált, mely szerint ő és Rihanna nincsenek is együtt. Mindenkit megnyugtatott, hogy a szerelem erős, mindketten a pozitív dolgokra koncentrálnak.

„Eljártam az egy éven át tartó tanácsadásra, és megtanultam, hogy amit tettem, az rossz volt.”
Igazán örvendetes, hogy egy év alatt tanácsadói segítséggel megtanulta, hogy nőket verni nem jó dolog.