Biebert kidobták

Biebert kidobták

News

Úgy látszik, most már nem telik el úgy nap, hogy ne halljunk valami új, Justin Bieberrel kapcsolatos balhéról. A szomszédját leköpő Bieber Bécsben próbált mulatni a minap, de az egyik klubból egyszerűen kitiltották. A Passage nevű szórakozóhely menedzserei azután minősítették Biebset és kompániáját nemkívánatos személynek, miután túl durván bántak a kanadai minimogul rajongóival.

Az történt, hogy Justin testőrei kicsit komolyan vették azon feladatukat, hogy vigyázzanak a popsztár épségére. A gorillák nemcsak durván bántak a sikítozó tinilányokkal, de többektől elvették a telefonját, fényképezőjét, és egyszerűen összetörték azokat. Hogy miért, azt nem tudni, talán nem akarták, hogy előnytelen képek kerüljenek ki Bieberről a netre?

A kiscsajok nyilvánvalóan nem akarták bántani Biebert, egyszerűen csak fotókat szerettek volna kedvencükről. A testőrök nemcsak kamerákat törtek, de állítólag több kislányt durván meg is ragadtak. Sok rajongó nemcsak érétke összetörése miatt sírt, hanem a megalázó bánásmód miatt is. Ezek után a Passage klub menedzserei azt mondták, hogy nem érdekli őket, hogy Justin Bieberről van szó, nemkívánatos személynek tekintik. Persze biztos akadt olyan hely, amely a prosztó magatartás ellenére is nagyon szívesen vendégül látta a sztárt és társait.

Komoly, nem? Mit gondoltok erről az egészről?