Ke$ha szemszexelt

Ke$ha szemszexelt

News

Ke$ha imádja a jó pasikat, és ezt nem is titkolja. Johnny Depp-pet pedig még ennél is jobban imádja, de hát sok nő van ezzel így 14-től 94 éves korig. Ke$ha annyira szerencsés volt, hogy együtt bulizhatott a filmsztárral, és bár személyesen nem érintkeztek, pillantásuk összeforrt.

„Olyat szemgolyószexeltünk Johnny-val egy Los Angeles-i jótékonysági kocerten, hogy csak na. – büszkélkedett az énekesnő. – Tény, hogy soha nem beszéltem még vele, csupán szex volt, szemszex.”

Végülis így is fel lehet fogni a szemezést, nem? Ke$ha egyébként arról is beszélt, hogy miért énekel pasisnak titulált témákról is.

„Ha a pasik a zenéjükben beszélhetnek szexről, csajokról, sztripperekről és party-zásról, akkor én miért nem tehetem? Csak azért, mert nő vagyok, és ezt csinálom, nem jelenti azt, hogy részeges ribi vagyok.”

És ugyan nemrég kijelentette, hogy ha szexre kerül a szó, nem gondolkodik nemekben, azt azért kifejtette az újságírónak, hogy a számára ideális pasi nem beszél túl sokat az érzelmeiről, van kocsija és méretes a nemi szerve.

Szép pár lennének? :D