Shakira visszaperel

Shakira visszaperel

News

Shakirát még novemberben perelte be expasija és egykori menedzsere, Antonio de la Rua. A pasi 100 millió dollárt akart a kolumbiai énekesnőtől, mert szerinte igenis megérdemel ennyit annak bevételeiből. Méghozzá azért, mert menedzserként neki köszönheti, hogy jól fizető szerződéseket sikerült aláírnia. Kapcsolatuk 10 éven át tartott, 2010 végén szakítottak. Shakira azt állítja, hogy a férfinak semmi köze ahhoz, hogy hová jutott, hiszen amikor találkoztak, akkor ő már sztár volt, és de la Ruának ezzel már nem sok gondja volt.

Nem is hagyja annyiban a dolgot, 3 hónappal kisfia születése után úgy döntött, felveszi a kesztyűt. Bírósághz fordult, hogy ejtsék ellene az eljárást, főleg azért, mert de la Rua hivatalosan soha nem is volt a menedzsere, így aztán semmilyen alapja nincs pénzt követelni tőle. Shakira írásba is adta, hogy a férfi ugyan ellátta tanácsokkal, de semmiképpen nem olyanokkal, amelyekért ekkora összeget érdemelne. Szerintünk mondjuk az a minimum, hogy az ember tanácsokat ad a szerelmének, dehát tudjuk, a pénz nagy úr.

Shakira azt is elmondta a bíróságnak, hogy ő és Antonio 2006-ban egy olyan szerződést is aláírtak, hogy esetleges szakításuk esetén mindegyikük csak a saját dolgait tarthatja meg. Az egykori kedves persze nem hátrál, egyenesen azt követeli, hogy fagyasszák be Shakira svájci bankszámláját, hogy egy centet sem tudjon eltitkolni előle.

Shakira mindeközben nagyon boldog a focista Gerard Piquével, és három hónapos kisfiukkal, Milannal. Cukik, nem?