Veszélyben Bieber koronája

Veszélyben Bieber koronája

News

Justin Bieber jelenleg a twitter királya, hiszen majdnem 37 millióan követik a mikroblogját. A dicsőség azonban semmibe veszhet, ha kiderül, igazak a legújabb vádak, és a követők majdnem fele nem valódi személy accountja. Egy új statisztika szerint ugyanis a szöszke kanadai követőtáborában rettenetesen sok az inaktív fiók, és legalább annyi nem is emberhez, hanem spamelő robothoz tartozik.

A Social Baker jelentése azt mondja, hogy ez a több, mint 37 millió follower nagyjából 45%-át érinti. A hamis accountok jellemzői többek között, hogy pl. csak egyetlen oldalt követnek,kevesebb, mint 50 követőjük van, és hogy szinte soha nem posztolnak semmit. A spamelő accountok pedig mindig ugyanabban a témában posztolnak, legtöbbször diétázás és az otthoni munka témakörében. Természetesen nem csak Bieber twitterét nézték át, hanem pl. Lady Gagáét, Rihannáét, Katy Perry-ét és Justin Timberlake-ét is.

Ez alapján pedig Mother Monster elcsaklizza Biebs koronáját. Hiszen neki egymillióval kevesebb, 36 millió követője van, de a Social Baker úgy saccolja, hogy ez valójában kb. 19 milliót jelent. Biebernek viszont a hamis követők nélkül kb. 17.8 millió marad.