Sir Paul a leggazdagabb

Sir Paul a leggazdagabb

News

Sir Paul McCartney és felesége, Nancy Shevell közös becsült vagyona kb. 680 millió angol font, amellyel az egykori gombafej a lista élén végzett. Ez az összeg egyébként nagyjából 237 milliárd forintnak felel meg. Őt Andrew Lloyd-Webber, a híres musicalszerző követi kb. 620 millió fonttal. A U2 tagjai együtt a 3-ak lettek, együttes, szerénynek éppen nem nevezhető 520 millió font körüli vagyonukkal.

A Sunday Times csak április végén közli le a teljes listát, de annyi már biztos, hogy a 10 leggazdagabb brit zenész között Victoria Beckham, az egykori Spice Girls tag is szerepel. Igaz, hogy zeneileg nem túl aktív, de mivel férjével, David Beckhammel közös vagyonát nézték, így helye van a 200 millió font körüli vagyonnal a listán.

Emellett a 30 év alatti zenészek listáját is összeállították. Köztük nem meglepő módon Adele áll 30 millió fonntal, akit Cheryl Cole követ 14 millióval. Őket újabb hölgyek követik – Leona Lewis és Katie Melue egyaránt 12 millió fontos vagyonnal bírnak, őket pedig Florence Welch követi kb. 9 millióval. Jessie J és Charlotte Church kb. 8 millió fontot birtokolnak, pasik csak ezután lépnek be a listára. De ők nem a One Direction, hanem a JLS tagjai, akik egyenként 6 millió fontos vagyonnal rendelkeznek. Őket a Girl ALoud tagjai követik, aztán Duffy és James Morrison következik. A One Direction fiúkái csak ezután jönnek, hiszen összesen kb. 25 millió fontjuk lehet, azaz fejenként 5.