Adele új albumon dolgozik

Adele új albumon dolgozik

News

Adele máris dolgozik legújabb albumán. Megkezdte a stúdiózást James Ford és Kid Harpoon producerekkel, és azt ígéri, az új anyag nagyon vagány lesz, cseppet sem tipikus popzene.

„Adele haladni akar az idővel, ezért az új felvételek hangzása más lesz. Olyan ’edgy’ lesz, amennyire az csak belefér. – mondta egy bennfentes. – Olyan zenészekkel vette körül magát, akik garantálják, hogy elsőrangú lesz a kész anyag, és nagyban hozzájárulhatnak majd, hogy ez is akkora siker legyen, mint az előző két lemez.”

James Ford a Simian Mobile Disco egyik tagja, és olyan bandák albumai születtek meg a zenei felügyelete alatt, mint a The Arctic Monkeys vagy a Klaxons. Kid Harpoon pedig a Florence and the Machine-nel és Jessie Ware-rel is dolgozott együtt, úgyhogy valóban semmi szokványosra nem számíthatunk.

Adele pár hete még azt nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak, hogy nem tudja, mikor lesz új album, hiszen az elmúlt időben kizárólag altatódalokat énekelt. De akkor ezek szerint talán már nem kell túl sokat várni az Oscar-díjas énekesnő újabb dalaira. Várjátok már?