Justin Bieber megint mindenkit kiborított

Justin Bieber megint mindenkit kiborított

News

Mostanában bármit is csinál, állandó kritikának van kitéve Justin Bieber. A hétvégén megint olyan húzása volt, amelyre sokan felhördültek, sőt, egyenesen bizarr dolognak tartották. A kanadai minimogul Amszterdamban járt, ahol is meglátogatta az Anne Frank-házat. Nagy hatással volt rá a II. világháború során koncentrációs táborba került lány sorsa, és azt írta a vendégkönyvbe, hogy reméli, Anne Frank is a rajongója lett volna. A múzeum egyik munkatársa írta ki a dolgot a facebook oldalukra:

„Tegnap este Justin Bieber is meglátogatta az Anne Frank-házat a barátaival és a testőreivel. Mindeközben odakint várakoztak a rajongói, hogy megláthassák őt. Több, mint egy órán át volt a múzeumban. A vendégkönyvünkbe is írt, méghozzá a következőket: „Igazán ösztönző, hogy eljöhettem ide. Anne nagyszerű lány volt. Remélhetőleg ő is egy belieber lett volna.”

A naív, de őszinte bejegyzés persze sokakat kiborított, mondván, „ez a kis idióta teljesen el van telve magával”, és hogy „több tiszteletet mutathatott volna egy történelmi figura” előtt. Bieber természetesen nem akart tiszteletlen lenni, tudták ezt a múzeum munkatársai is, ezért a hely szóvivője hivatalosan is megvédte a popsztárt

„Ő egy 19 éves fiú, aki igenis vette a fáradtságot, és eljött, hogy megnézhesse a múzeumot. – mondta Annemarie Bekker. – Ezt szeretnénk kihangsúlyozni, és szerintünk teljesen ártalmatlan volt a bejegyzése.”

Bieber vélhetően csak arra célzott, hogy Anne Frank 13 éves, nagyjából annyi idős volt, mint az ő rajongótáborának nagy része, amikor az amszterdami házban kezdett rejtőzködni családjával. És ha egy normális korban élt volna, akkor megtehette volna, hogy az életért folytatott harc helyett inkább Bieber zenéjére koncentrál.

Az Anne Frank-ház az az épület, ahol a zsidó származású Anne Frank két éven át, 1942-44 között bújkált családjával a nácik elől. A kis Anne részletes naplót vezetett ezekről az időkről, amely később könyvként is megjelent. Végül valaki beárulta a családot, és néhány nappal a lehetséges megmenekülésük előtt végül koncentrációs táborba kerültek, ahol az apán kívül mindannyian életüket vesztették. Anne Frank 1945-ben, 15 éves korában halt meg. Ha érdekel Anne sorsa, akkor KLIKK!