Kidobták Liaméket

Kidobták Liaméket

News

A One Direction éppen Glasgow-ba tartott koncertezni, amikor is megálltak az autópályán egy benzinkútnál tankolni, és kicsit pihizni. És amíg a banda 3 tagja nasit vett és mosdóba ment, addig Liam Payne és Louis Tomlinson úgy döntött, kipróbálják a benzinkúton található félkarú rablókat. A srácok szépen behajigálták a szükséges érmét a gépekbe, amire is megjelent a biztonsági ő hölgy, és a személyi igazolványukat kérte. Hiszen, akárcsak nálunk, Nagy-Britanniában is 18 év a korhatár a szerencsejáték-automaták használatára. És ugyan mindketten elmúltak 18-ak, elvégre Liam húsz-, Louis pedig huszonkét éves lesz, de mivel nem tudták ezt papírral igazolni, a biztonsági őr távozásra szólította fel őket.

A fiúk nem ellenkeztek, inkább vettek pár zacskó chipset, és távoztak a benzinkútról.
Louis egyébként nemrég elárulta egy interjúban, hogy általában ő a többiek szárnysegédje, ha csajozásról van szó. Ő ugyanis jó ideje párkapcsolatban él, ezért amikor a többiek idegesen beszélgetni próbálnak lányokkal, mindig ő az, akit odahívnak józan harmadiknak, aki segíthet a trécselésben.

„Harry szárnysegédje lettem – mondta. – És a többieknek is mindig segítek, ha olyan lánnyal akarnak dumálni, aki bejön nekik. Én vagyok a tompító. Ha Harry el akarja kérni egy lány számát, akkor én megyek oda, és megmondom, hogy Harry szeretné elkérni a számát…”

Gondoltátok volna, hogy még a One Directionös fiúk is berezelnek, ha csajozásról van szó?