Avril Lavigne franciázik

Avril Lavigne franciázik

News

Noha VAril Lavigne nagyon nem akar felnőni, és ezt legújabb dalában is megénekli, nem is olyan régen elég felnőttes dolgot csinált. Avril elárulta, hogy mielőtt összejött leendő férjével, a Nickelbackes Chad Kroegerrel, azért költözött Párizsba, hogy megtanuljon franciául. De vajon nincs elég jó franciatanár Amerikában, vagy az angol-francia Kanadában, ahonnan származik? Dehogy nincs, de Avril úgy döntött, hogy nem akarja megadni annak a lehetőségét, hogy bármikor átválthasson angolra.

„Tavaly jó ideje először szingli voltam, ezért miután befejeztem a világkörüli turnémat, eladtam az LA-i házamat, és Franciaországba költöztem. Teljesen egyedül csináltam, nem ismertem senkit, suliba jártam és sokat voltam egymagam. Kemény volt, főleg, hogy kábé egy hónapig jetlagem is volt, de szuper volt!”

Avril tényleg a mélyvízbe vetette magát, főleg, hogy olyan durva hátfájdalmai is lettek, hogy még egy párizsi kórház vendégszeretetét is kiélvezhette. Avril nagyon belejött a tanulásba, ezért azt tervezi, hogy továbbfejleszti franciatudását, hiszen nyelveket ismerni öröm. Mélységesen egyetértünk vele, bár rejtély, hogy miért nem beszélt korábban franciául. Hiszen amint a neve is mutatja, ő egy francia kanadai, és bevallottan édesapja kedvéért akarta megtanulni őseinek nyelvét.