Miley-ék mégsem esküsznek

Miley-ék mégsem esküsznek

News

Miley Cyrus és Liam Hemsworth nagyjából egy éve jár jegyben, és úgy tűnik, hogy nem is terveznek véget vetni a jegyességnek egy házassággal. És ezt nemcsak legutóbbi majdnem szakításuk sugallja, hanem az énekesnő apja, a country-sztár Billy Ray Cyrus is. Az apuka egy tévés interjúban adott hangot azon véleményének, hogy nem biztos benne, hogy lánya feje be lesz kötve:

„Még fiatalok. Gyerekek. De szerencsére nagyon jó barátok is. Tényleg, igazán nagyon nagyon jó barátok. Ha házaság lesz a vége, az az ő dolguk...”

Na igen ám, de mint apuka, neki is van hozzá némi köze, nem? Vetette fel a riporter. Arra a konkrét kérdésre, hogy most akkor lesz-e esküvő vagy nem, Billy Ray nem válaszolt túl meggyőzően.

„Nem tudom. Igazán nem. Csak azt tudom, amit látok, hallok. De abban biztos vagyok, hogy úgy fog történni, ahogyan lennie kell.”

Miley családja ezekszerint nem biztos a fiatalok szándékában, ellentétben Liam családjával. Az ausztrál színész famíliája ugyanis már most is családjuk teljes jogú tagjának tekintik az énekesnőt. Ők úgy gondolják, hogy legutóbbi problémáik után világos, hogy először rendbe akarták hozni kapcsolatukat, hogy ha valóban házasságról lesz szó, akkor minden rendben legyen.

Miley-ra egyébként megint kiakadt fél Amerika, hiszen múltkori füvezős akciója után most megint olyan képek készültek róla, amelyeken egy sodort cigarettát szív. Miely megint azt állítja, hogy nem marihuána volt, hanem salvia, vagyis magyarul látnokzsálya. Bár, hogy ez mennyivel jobb, azt nem tudjuk, hiszen ez egy veszélyes hallucinogén drog, csak éppen legális.